C LAB je provjereno ime na području informatičkog inženjeringa, pod kojim se okupila grupa stručnjaka sa višegodišnjim iskustvom u projektiranju i instaliranju programskih paketa.  
Zašto C? Zato jer su naši programski paketi pisani u programskom jeziku "C". Zato jer smo nakon bogatog iskustva s raznim programskim alatima došli do spoznaje da je "C" superioran svim ostalim alatima. Programski paketi pisani u C-u prenosivi su na sve vrste računala te omogućavaju visoke performanse u brzini rada.
 
Zašto LAB? Zato jer smo u vlastitom "laboratoriju" razvili programske alate koji omogućuju optimalne rezultate u projektiranju i korištenju programskih paketa.
 
Kvaliteta pobjeđuje
Svjesni smo da na tržištu vlada oštra konkurencija, sa raznolikošću ponude, kako u cijenama tako i u kvaliteti proizvoda. Smatramo da smo među onima koji mogu opstati kvalitetom svojih proizvoda i korektnim odnosom prema poslovnim partnerima.


Kome se obraćamo?
Svima onima koji još nisu uveli računala u svoje poslovanje. Svima onima koji već rade na računalima, ali nisu zadovoljni postojećim programskim paketima. Svima onima koji su zadovoljni svojim programskim paketima i misle da bolja rješenja ne postoje.
Stereotipi odumiru
Ne nudimo instant aplikacije. Prilagođavamo se Vašim potrebama i zahtjevima. Instalaciji programskog paketa prethodi snimka stanja i izrada projektnog zadatka. Definiramo potrebe za resursima i vrijeme trajanja obrada po pojedinim aplikacijama.


Koncepcija
Naši programski paketi su parametrizirani, otvoreni i fleksibilni. Korisniku je omogućeno da samostalno i bez ograničenja uvodi nove elemente obrada, zadaje i mijenja algoritme i uvjete obrada, kreira izvještaje varijabilnog sadržaja te pretražuje podatke po različitim kriterijima.
  Kompletan informatički inženjering, što podrazumjeva:
• konzalting u planiranju i izvođenju informatičkih sustava
• konzalting u planiranju i izvođenju računalnih mreža
• dobavu, instaliranje i održavanje informatičke opreme
• izradu, instaliranje i održavanje programskih paketa
• obuku korisnika za rad sa programskim paketima
• obuku korisnika za rad sa programskim alatima
• izradu programskih paketa po narudžbi
• grafički, web i dizajn multimedijskih sadržaja
 
Za one bez iskustva Rad sa našim paketima je jednostavan i efikasan. Vaše računalo će biti samo ono što i jest - pomoćno sredstvo za obavljanje neizbježnih poslova. Naša namjera je da Vam pomognemo u demistificiranju računala. Pozovite nas! Spremni smo na Vašoj lokaciji održati prezentaciju naših programskih paketa. Željeli bismo Vam prezentirati naša rješenja te demonstrirati efikasnost korištenih alata.